Kofferverhalen

Voor wie heb ik mijn koffertje allemaal al open gemaakt? Je vindt het hier!

Clown Okéetje en clown Takkie nemen de tijd om in te spelen op de behoefte van de kinderen. Dit kan bijvoorbeeld het thema zijn dat op dat moment wordt behandeld. Daarnaast benaderen ze de kinderen die het spannend vinden voorzichtig. Ze zoeken steeds de interactie op en laten de kinderen ‘meespelen’.

Vandaag kregen we speciaal bezoek … raambezoek! Twee nieuwsgierige rode neusjes gluurden naar binnen. De clowns toverden van alles uit hun koffer om de cliënten een glimlach op het gezicht te toveren. Iedereen kwam aan de beurt en zo ontstonden er steeds kleine magische toneelstukjes. De cliënten waren in dit geval de hoofdrolspelers en bepaalden de onderwerpen. Van alles kwam aan bod. We hebben genoten. Heel erg bedankt!

Variant Johannes Vermeerstraat

Op Variant Sliedrecht werden wij blij verrast door het bezoek van clown Takkie en clown Okéetje. Ze hebben de cliënten op een leuke manier vermaakt in de tuin. Het was een middag waar ze met plezier op terugkijken.

Voorstelling ‘Aan de bak’

Samen met clown ‘Takkie’ speel ik de voorstelling ‘Aan de Bak’. Deze voorstelling duurt 20- 30 minuten en is geschikt voor kinderen in de leeftijd van 2-4 jaar en iets daarboven. De voorstelling prikkelt alle zintuigen van de kinderen. Takkie en Okéetje zijn een kei in het improviseren en integreren de reacties van de kinderen moeiteloos in de voorstelling.

Clown Takkie, is een beetje dromerig en let niet altijd goed op. Ze neemt alles letterlijk en daardoor raakt ze zo af en toe een beetje in de problemen.

Maar gelukkig is daar Clown Okéetje, een vrolijke grote clown die al snel de harten van alle kinderen veroverd. Ze houdt wel van een grapje en kan alles heel erg goed, althans, dat lijkt zo…maar is dat wel zo?