Werkwijze en tarieven

Het doel van het bezoek is (individueel) contact te maken door verbinding te zoeken. Dit wordt afgestemd op degene die ik voor mij heb. Dat kan heel klein zijn, maar ook groot, net wat zich op dat moment voordoet. Hierdoor is er geen vooropgezet plan of een act.

Ik kijk hoe hierop gereageerd wordt. Mocht dit niet prettig zijn voor de ander dan zoek ik naar een andere insteek of rond ik het contact op een rustige manier af. Niets moet. Met deze manier van werken kunnen de andere bewoners, de zorgmedewerkers of het bezoek doorgaan met hun dagelijkse bezigheden.

Van tevoren stem ik met de zorgmedewerkers af of er bijzonderheden zijn die van belang zijn om te weten of dat er bepaalde behoeftes zijn.

Als contactclown kom ik op diverse plekken, zoals zorginstellingen, zorgwoningen, dagbestedingen voor mensen met dementie en bij volwassenen of kinderen met een (meervoudige) beperking.

Het bezoek kan eventueel uitgebreid worden met een clownsmaatje, Clown Takkie, waar ik graag mee samenwerk.

Voor een bezoek is het tarief € 75,00 per uur met een minimum van 1 uur. Kom ik samen met een andere clown, dan is het tarief € 125,00 per uur. In verband met de KOR (Kleine Ondernemers Regeling) ben ik (voorlopig) niet BTW-plichtig en reken ik dus geen BTW.

Reiskosten: € 0,19 per kilometer.

Neem gerust contact op om het e.e.a. door te nemen. Ook als je vragen hebt over het bovenstaande. Samen komen we er wel uit.

Email: clownokeetje@gmail.com
Telefoon: 06-40547854. Je mag me ook appen.

KvK nr: 82945640
BTW nr: NL003754669B39